TEST: Måltidserstattere

Kjøpte inn 3 nye barer jeg fant i butikken i dag - de er kjøpt på kiwi, så prisen er derifra, prisen kan vel variere fra butikk til butikk........ Her kommer vurderingen:

NUTRILETT "hunger control" - milk chokolate & creamy caramel* bar

Næringsinnhold 60 g: 218 kcal - 14 g protein - 23,1 g karb - 6,6 g fett

Pris: 26,90,-

Synd å si det - men denne kommer ikke til å holde seg i butikkhyllene - hadde store forventninger til denne siden Nutrilett meal karamell/toffee 2 pk er min absolutt beste favoritt. Å tatt i betraktning at denne nye kostet nesten like mye som det gjør for en 2 pk av min favoritt tenkte jeg at denne er sikkert er en ny slager!! Men det var den faktisk ikke, det var en ekkel bismak på den, og den var kjempehard å spise... NOT GOOD! :(

NATURDIET "Coco chocolate"Næringsinnhold 58 g: 220 kcal - 14 g protein - 25 g karbs - 7 g fett

Pris: 23,90,-

Kokos kan være utrolig godt - tenker på Multipower sin doble proteinbar med sjokolade og kokos og får vann i munnen... mm... Denne måltidserstatteren her var kjempehard!!! smakte kokos men hadde en ekkel bismak.

NATURDIET "Caramel"

Næringsinnhold 57 g: 200 kcal - 16 g protein - 16 g karbs - 6,6 g fett

Pris: 23,90,-

Denne var bedre enn den med kokos. Litt mykere, litt mindre bismak.. Dette var nok den beste på smak av disse 3 barene jeg testet i dag. Og forbausende lav på karbohydrater (!!!) Men om jeg skal ha en måltidserstatter så sverger jeg til Nutrilett sin 2 pk med karamellsmak - den syns jeg er best på smak, og den er definitivt best på pris.:) :) :) :) :) :)

5 kommentarer

may-teresa

24.09.2011 kl.10:24

så fin blogg du har! :-)

Andrea

24.09.2011 kl.11:15

Jeg er også veldig glad i Nutrilett med karamellsmak. Nommis ^^,

Stine Malvik

24.09.2011 kl.12:20

eeelsker nutrilett karamell bar! virker som de fleste synes den er best. ;) takk for at du testet de andre, da vet jeg at jeg ikke skal kjøpe de i alle fall ;)

Martine

24.09.2011 kl.12:35

Æsj, jeg kjøpte faktisk den nutrilett med melkesjokolade og karamell for ca en time siden. Gledet meg veldig til å prøve den, men nå har jeg ikke så lyst lengre :p

lovelyliller.com -

24.09.2011 kl.21:12

gjorde to tester for ikek så lenge siden. nomnom. elsker barer!

Skriv en ny kommentar

Hanne's livsstilsblogg

Hanne's livsstilsblogg

32, Kristiansund

Jeg heter Hanne og er mamma til to fantastiske jenter som betyr ALT for meg <3 Jeg bor i Kristiansund, jobber som helsesekretær og har en stor lidenskap for trening og sunt kosthold. Med denne bloggen vil jeg dele min interesse for en sunnere livsstil, trening og kosthold. Jeg kommer også til å dele mine tanker og føleser om hvordan det er å være alenemor opp i alt dette - og hvordan rekke alt med bare 24 timer i døgnet! Jeg blogger jevnlig mat-tips og matoppskrifter, og jeg liker å lage maten fra scratch av - god hjemmelaget mat som er basert på en litt sunnere versjon enn den gammeldagse. Min visjon er at man kan alltids forbedre seg på ett eller annet viset. Uansett hva slags bagasje man har med seg i livet - så skal man aldri gi opp! Og man må alltid huske på at det er denne ene kroppen man har fått tildelt her i livet - som skal bære oss fra den sarte begynnelse til den såre slutt. Håper dere får glede av bloggen min, og jeg setter stor pris på tilbakemeldinger fra dere. Legg gjerne igjen en hilsen ;) Er det noe du lurer på så kan du kontakte meg privat på mail: Hannepanne8@hotmail.com :)

bloglovin bloglovin Norske blogger Matbloggtoppen ToppBlogg - toppliste for bloggere Träningsbloggar | Styrketräning.net Hälsa Hälsa bloggar Träningsbloggar

Kategorier

Arkiv

hits